Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Mónica Rikić i Iván Gómez inauguren exposició al Centre d’Art La Capella

Dilluns 17 d’abril, a les 10.00 h, es presentaran les exposicions de Mónica Rikić, Hipertèlia, i Iván Gómez, inFirmitas, a La Capella. La roda de premsa comptarà amb els dos artistes i David Armengol, director artístic del centre d’art.

Mónica Rikić és artista electrònica i Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2021. Amb l’exposició Hipertèlia proposa possibilitats alternatives d’evolució per a les intel·ligències artificials a través de dispositius electrònics artesanals que conviden a reapropiar-se d’aquests sistemes.

Iván Gómez ha treballat les relacions entre imatges, objectes, espais i persones des del cinema, la pràctica artística, el comissariat, la mediació i l’escriptura. El projecte inFirmitas és una experimentació material derivada de les nocions de rebuig i residu. Una aproximació poètica a la degradació, les coses abjectes o la mort que donen lloc a allò que l’artista anomena «dispositius de sostenibilitat»: petites escultures i processos que n’evidencien la fragilitat i la resistència.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir han de confirmar assistència a Laia Carbonell – 677441414 / 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Més informació al web de La Capella

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.