Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La interculturalitat vertebra el programa de Món Llibre 2023, que tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 d’abril

El festival literari per a nens i nenes desplegarà les seves activitats pels espais del CCCB, la Plaça Joan Coromines i les biblioteques Francesc Candel (Zona Franca) i Vilapicina i La Torre Llobeta (Vilapicina) 

A través dels llibres, es donaran a conèixer històries, autors, autores il·lustradors i il·lustradores de diversos països

Infants de nacionalitats i orígens diferents llegiran contes en català i en la seva llengua materna

Els espectacles musicals, de teatre, de contacontes i pel·lícules relacionades amb la literatura, així com els tallers de cal·ligrafia, escriptura i manualitats ompliran el cap de setmana d’activitats 

L’organització de Món Llibre, a càrrec de l’ICUB i sota la direcció de Marta Almirall, s’emmarca en el compromís amb la promoció del llibre i la lectura de Barcelona, Ciutat de la literatura de la UNESCO

L’edició d’enguany de Món Llibre obre la porta a la literatura més diversa, sota la direcció de Marta Almirall, amb històries i activitats arribades de diferents països tot posant la mirada en la diversitat de cultures que habiten els barris de Barcelona. A més, el festival segueix amb el mateix objectiu que ha perseguit des de la seva creació: la promoció del libre i la lectura, amb la que Barcelona està especialment compromesa des que va ser declarada Ciutat de la Literatura de la Unesco, l’any 2015. 

Món Llibre 2023, la fira literària per a nens i nenes, tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Plaça Joan Coromines i les biblioteques Francesc Candel (Zona Franca) i Vilapicina i la Torre Llobeta (Vilapicina) el dissabte 15 i diumenge 16 d’abril.  Al llarg del cap de setmana previ a Sant Jordi, els llibres prendran vida amb les històries més fantàstiques i meravelloses i la interculturalitat abraçarà totes les activitats, des dels contes de cultures diferents, les pel·lícules sortides de llibres africans i asiàtics, o els tallers de cal·ligrafia xinesa, àrab, baybayin (escriptura colonial precolombina de Filipines), bangla i urdú.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.