Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Grec Festival 2023

Dijous, 13 d’abril a les 12 hores, al teatre Grec (Passeig de Santa Madrona, s/n) tindrà lloc la presentació del Grec Festival de Barcelona 2023. La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí; i el director del festival, Cesc Casadesús.

ATENCIÓ MITJANS

Al final de la presentació es farà una fotografia amb els assistents a la roda de premsa. Els mitjans interessats en assistir a l’acte han d’acreditar-se enviant un correu a grecfestival_premsa@bcn.cat. L’acte també es podrà seguir per streaming a través del web de premsa de l’Ajuntament i a través de Barcelona Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.