Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació d’un projecte fotogràfic i audiovisual sobre Barcelona impulsat pel MACBA i el Pla de Barris

Avui, dijous a les 16.00 hores, a l’espai LAB del Palau de la Virreina (Rambla, 99), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat i regidor del Pla de Barris, Jordi Martí, i la directora del MACBA, Elvira Dyangani Ose, presentaran un projecte fotogràfic i audiovisual d’àmbit internacional que representarà la història urbana i social de Barcelona, particularment als barris on actua el Pla de Barris. A la presentació també hi intervindran Jorge Ribalta, comissari del projecte, i Gregori Civera, un dels 13 artistes que hi participaran.

La presentació es podrà seguir a través del web del servei de premsa de l’Ajuntament de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.