Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El servei de canguratge municipal creix i incorpora nous usos amb el Canguratge Cultural

El proper dimarts, 28 de març, a les 10.30 h, a l’Espai LAB del Palau de La Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de les novetats del servei de Canguratge municipal, que s’amplia a les activitats culturals a través del Concilia Cultura. En paral·lel es posa en marxa el Canguratge Cultural, que oferirà a les famílies diferents fórmules de suport en la cura dels infants per facilitar-ne l’assistència a exposicions, espectacles teatrals i esdeveniments cuturals.

La presentació anirà a càrrec de la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados. Hi haurà també una representació del Museu Picasso, el Teatre Lliure, Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona, La Virreina Centre de la Imatge i La Capella, equipaments que participen en aquesta experiència del Canguratge Cultural.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.