- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Presentació del 19è Concurs Internacional de Música (CIM) de Les Corts

Dijous, 16 de març, a les 13:00 hores (sala d’assaig Orfeó Català del Palau de la Música Catalana, carrer Palau de la Música, 4-6), tindrà lloc la presentació de la 19a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de Les Corts.

L’acte anirà a càrrec del regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, i comptarà amb la presència de la directora del Centre d’estudis musicals A Tempo, Silvia Chocrón; la presidenta de l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al quart món, Mercè de la Torre, i la directora artística adjunta del Palau de la Música Catalana, Mercedes Conde.

La 19a edició del Concurs Internacional de Música (CIM) de Les Corts se celebrarà del 20 al 25 de març a diferents equipaments del districte. El certamen està organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona (Districte de les Corts), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, [1] l’Ass. Per l’Altre Cor Cremat – Ajut al Quart Món  [2].

El CIM les Corts vol estimular i recolzar els i les joves intèrprets en la seva carrera musical, així com impulsar la interpretació musical i la difusió de la música clàssica entre la joventut.

La participació està oberta a intèrprets de música clàssica que el 31 de desembre de 2023 tinguin entre 18 i 35 anys. Enguany són un total de 88 participants d’arreu del món: 35 en categoria instrumental i 53 en categoria de cant.

Les categories convocades són dues:

El concurs es desenvoluparà en tres fases:

Per a més informació: barcelona.cat/lescorts [3]