Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’arquitectura social del sud d’Europa i la reinterpretació en clau feminista dels martiris de Santa Eulàlia, a La Virreina Centre de la Imatge

Dijous 2 de març, a les 11 h es presentaran les exposicions La ciutat en disputa. Experiments col·lectius entorn de l’habitatge social al sud d’Europa (1949-1976) i Veus al bosc, d’Inmaculada Salinas, a l’auditori Lab de La Virreina Centre de la Imatge. La roda de premsa comptarà amb els comissaris de La ciutat en disputa, María García Ruiz i Moisés Puente; amb l’artista i el comissari de Veus al bosc, Inmaculada Salinas i Joaquín Vázquez, i el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Confirmeu assistència:

Laia Carbonell – 677441414 / 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.