Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Martí i Joan Ramon Riera participen a la presentació de l’Any Victoria de los Ángeles

Dimarts, 28 de febrer, a les 12.00 hores, (Monestir de Pedralbes, baixada del Monestir, 9), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí i el regidor del districte de les Corts, Joan Ramon Riera, participen a la presentació de l’Any Victoria de los Ángeles.

Durant la roda de premsa es presentarà l’Any Victoria de los Angeles que commemora enguany el centenari del naixement de la soprano barcelonina amb un seguit d’activitats.

Altres participants de la roda de premsa són el director general de promoció cultural i biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Josep Vives; el coordinador de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Jordi Roca; la presidenta de la Fundació Victoria de los Ángeles; Helena Mora, i el comissari de l’Any Victoria de los Ángeles, Marc Busquets.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.