Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del 80è aniversari del MUHBA, Museu d’Història de Barcelona

Avui dijous 23 de febrer, a les 11:30h, al Saló del Tinell del MUHBA (pl. del Rei, 10), tindrà lloc la presentació de la nova etapa del MUHBA com a Museu de la Ciutadania, un canvi substancial tant conceptual com organitzatiu del museu, com mostra el programa del 80è aniversari del museu, amb les inauguracions d’espais nous i reformats, la presentació de recerques que renoven la historiografia de Barcelona i la posada en marxa de fórmules de gestió compartida amb la ciutadania.

La presentació anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, del regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, i del director del MUHBA, Joan Roca.

ATENCIÓ MITJANS:

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.