Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Pla d’acció de foment de l’ús del català impulsat per l’Ajuntament

Avui, 22 de febrer, a les 10.00 h, a la sala Pere i Joan Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans (Carme, 47), tindrà lloc la presentació del Pla d’acció de foment de l’ús del català de l’Ajuntament de Barcelona, que té per títol Les 68 accions per promoure l’ús del català. Proposta de pla d’acció en el marc del Pacte nacional per la llengua.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Teresa Cabré, presidenta de l’Institut d’Estudis Catalans i membre del grup de persones expertes que han participat en l’elaboració del pla; la sociòloga Marta Rovira, coordinadora del pla; la regidora d’ERC, Gemma Sendra, i el regidor de Junts per Catalunya, Ferran Mascarell.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a la presentació han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

L’acte també es podrà seguir en directe des del lloc web del Servei de Premsa de l’Ajuntament.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.