Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de ‘Ma mare i la invasió total’, de la dramaturga ucraïnesa Saixa Deníssova i interpretada per l’actor ucraïnès Alekséi Iúdnikov. L’obra és fruit de la primera residència Barcelona Artistes en Risc de l’ICUB i el CCCB

Dilluns 20 de febrer, a les 12.30 h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació dels resultats de la primera residència Barcelona Artistes en Risc: el monòleg teatral Ma mare i la invasió total, de la dramaturga Saixa Deníssova, interpretat per Aleksei Iúdnikov. Ambdós artistes ucraïnesos van desenvolupar la seva carrera artística a Moscou sempre de forma crítica, però degut a l’inici de la guerra, van haver de buscar refugi fora de Rússia. De la mà de la plataforma internacional Artists at Risk i la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona i el CCCB se’ls va oferir la possibilitat de fer residència artística a Barcelona, que han desenvolupat a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació. L’espectacle resultant es podrà veure al CCCB, coincidint amb el primer aniversari de l’inici de la guerra, el dissabte 4 de març a les 19:30h.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Elisabet Goula, cap de debats del CCCB; Aleksei Iúdnikov, actor i resident de Barcelona Artistes en Risc, i Ivor Stodolsky i Marita Muukkonen, co-fundadors i co-directors d’Artists at Risk.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir la presentació han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.