Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 6a edició del festival Dansa Metropolitana

Dimarts, 21 de febrer, a les 12.00 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la presentació de la sisena edició del festival Dansa Metropolitana 2023, que se celebrarà del 9 al 26 de març. A la roda de premsa hi assistiran representants dels 12 municipis participants: Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Terrassa i Viladecans.

La roda de premsa comptarà amb els parlaments de Cesc Casadesús, per part de Barcelona; Sandra Arisa, de Granollers; Giulia Poltronieri, de Terrassa; Samanta Castilla, de Viladecans; i Toni Mira, comissari del nou projecte Liminar. Després de la roda de premsa la ballarina i coreògrafa Lorena Nogal amb la companyia HOTEL Col·lectiu Escènic interpretaran el site specific Habitació 444: AQUÍ, al pati del Palau de la Virreina.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans que vulguin assistir presencialment a la roda de premsa ho han de confirmar per correu a premsaicub@bcn.cat

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.