Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Recordatori Arribo de Carnaval

Dijous 16 de febrer, a les 18.30 h, tindrà lloc l’Arribo de Carnaval en el que la Reina Belluga i el seu seguici de set ambaixadores arribarà a les portes del Palau de la Virreina. La Rambla es prepara per convertir-se en el centre neuràlgic d’aquest primer dia de festa, i la desfilada acabarà amb la Taronjada. Un acte documentat al 1333, quan el Consell de Cent va prohibir el llançament de taronges. Ara, però, es fa una batalla de confeti taronja que acaba amb un castell de focs. 

Tota la informació es pot trobar al web barcelona.cat/culturapopular

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir l’Arribo de Carnaval, o realitzar entrevistes prèvies amb els protagonistes o la direcció artística, han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.