Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Santa Eulàlia omple la ciutat de tradició en el 40è aniversari de la festa

A partir de demà, divendres 10 de febrer, les festes de Santa Eulàlia ompliran els carrers de guspires, dansa, música i tradicions per la festa major d’hivern amb les colles vingudes de molts dels barris de Barcelona. Enguany les festes celebren el seu 40è aniversari, des de la seva recuperació després de l’arribada de la democràcia.

Les celebracions s’allargaran tot el cap de setmana amb la primera sortida de l’any del Seguici Popular, els gegants, les puntaires, els Falcons de Barcelona, les colles bastoneres (que enguany conviden balls d’espases), els cors de Clavé amb Clavé in love, l’audició del Carilló del Palau de la Generalitat, el Correfoc i el Correfoc infantil, les sardanes, el cant coral i diverses novetats, com el concert-ball de festa major organitzat pel Tradicionàrius (dissabte 11 a les 21.00 h), que comptarà amb els grups Riu X i Todos los Gatos son Pardos. També s’ha programat la Ruta Eulalienca, i el diumenge 12 les Laies desfilaran per la ciutat i tindrà lloc la Diada Castellera, que serà la primera ocasió de l’any per veure juntes les vuit colles de la ciutat.

Tota la informació i programació es pot trobar al web: barcelona.cat/santaeulalia

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir la Diada Castellera han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.