Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Compte enrere per a la 18ª edició del Festival BCNegra 2023

BCNegra 2023 tindrà lloc del 6 al 12 de febrer, dirigit des del 2017 per l’escriptor Carlos Zanón. El Molino i els Aribau Multicines tornaran a ser els escenaris principals del festival, on es podrà escoltar els autors i autores d’arreu del món, procedents de França, Grècia, Mèxic, Cuba, els Estats Units, Israel, Dinamarca, Escòcia, Itàlia o Argentina, a més de grans referents literaris del gènere procedents de Sevilla, Girona, Vigo, Madrid, Cadis, Múrcia, Irun, Almeria, Astúries, Màlaga, León, Granada, València, Bilbao, Lleida, Vigo, Cáceres, Salamanca i Barcelona. 

Enguany es donaran cita escriptors veterans, alguns dels quals visiten per primer cop el festival, i també noves veus a descobrir amb un calendari ple d’activitats. La programació inclou noms com Claudia Piñeiro, Dominique Manotti, Leonardo Padura, Dolores Redondo, Yousseff El Maimouni, Laura Lippman, Petros Markaris, Dror Mishani, Juan Gómez-Jurado, Pilar Adón, Tahar Ben Jelloun, Antonio Manzini, Núria Cadenes, Jon Bilbao, Graeme Macrae Burnet, Núria Cadenes, Lorenzo Silva, Rosa Ribas, Víctor del Árbol, Nuria Barrios, Rafael Vallbona, Margarida Aritzeta o Marina Sanmartín, entre d’altres.

La inauguració de la present edició del BCNegra tindrà lloc el proper dilluns, 6 de febrer, amb l’anunci del Premi Pepe Carvalho 2023. Serà l’escriptora Claudia Piñeiro, que el va rebre el 2019, qui desvetlli el nom del guanyador o guanyadora. La roda de premsa amb la persona guanyadora del Premi Pepe Carvalho tindrà lloc el dimarts 7 a les 11.00h al Palau de la Virreina (Rambla, 99). La cerimònia de lliurament tindrà lloc tres dies després, el dijous 9 de febrer a les 18.00 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.