Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca la 12a edició del festival Llum BCN 2023

Del 3 al 5 de febrer tindrà lloc una nova edició de Llum BCN, un dels festivals europeus de referència en les arts lumíniques. El festival celebra la seva 12a edició amb una programació de propostes d’àmbits diversos: l’art contemporani, el disseny, l’arquitectura, la tecnologia i la il·luminació. Un experiment col·lectiu de percepció i participació, que es materialitzarà en un laboratori urbà per explorar, contemplar i habitar el territori compartit que és la ciutat, des de perspectives inèdites.

INAUGURACIÓ LLUM BCN 2023

La inauguració del festival tindrà lloc el divendres 3 de febrer a les 18.30 h, al foyer del Disseny Hub Barcelona (entrada per Pl. de les Glòries Catalanes, 37). L’acte comptarà amb la presència de Jordi Martí, Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; David Escudé, Regidor del Districte de Sant Martí, i els comissaris del festival, Maria Güell Ordis, Jose Luis de Vicente i Oriol Pastor.

LLUM BCN PRO 2023

Durant l’edició d’enguany, la trobada d’estudiants, col·laboradors i professionals amb els artistes del festival tindrà lloc el dissabte 4 de febrer de 10.00 h a 13.30 h, a l’auditori del Disseny Hub Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Avui dijous 2 de febrer, a partir de les 18.00 h, els mitjans interessats podran prendre imatges de les instal·lacions i els últims preparatius. Per fer aquesta cobertura o fer entrevistes a comissaris i artistes cal enviar prèviament un correu a premsaicub@bcn.cat.

El punt de recollida d’acreditacions per a la cobertura del festival serà divendres 3 i dissabte 4 de 17.30 h a 18.30 h al punt d’informació del festival a la Pl. Josep Antoni Coderch (al costat de la parada de Glòries del Tram, davant de la instal·lació d’Arquitects of Air). Els mitjans interessats en acreditar-se per a la cobertura del festival cal que enviïn prèviament un correu a premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.