Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Los Galindos; Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontán, Premis Ciutat de Barcelona 2022 d’Arts Escèniques i de Música

Tarta Relena actuarà a la gala de lliurament dels premis, el 15 de febrer al Saló de Cent

Els jurats dels Premis Ciutat de Barcelona 2022 en les categories d’Arts escèniques i Música, han fet públics els seus veredictes. Els premis tenen una dotació de 9.500 € i es lliuraran el proper 15 de febrer en un acte al Saló de Cent.

ARTS ESCÈNIQUES

El jurat integrat per: Lali Álvarez (presidenta), Joan Yago, Alexandra Laudo i Lali Ayguadé, acorda atorgar el Premi Ciutat de Barcelona d’Arts Escèniques a la companyia Los Galindos per MDR – Mort de riure, per crear un espectacle de circ radical i imaginatiu, que reivindica el carrer i els espais no convencionals com a escenaris que cal reconquerir. El jurat valora també la capacitat d’improvisació que manté viu l’espectacle i les seves ressonàncies polítiques.

MÚSICA

El jurat integrat per: Xavier Cervantes (president), Daniel Espasa, Carol Duran, Maria Arnal i Ismaël N’Diaye, acorda per unanimitat atorgar el Premi Ciutat de Barcelona de Música a Tarta Relena, Cocanha i Los Sara Fontán, pel projecte 4132314, presentat a la sala Paral·lel 62, dins del Festival Grec, el 8 de juliol. El jurat valora l’excel·lència artística i musical, el caràcter col·laboratiu i experimental de la proposta i el vincle que estableix amb la memòria popular de les treballadores mitjançant els cants i l’imaginari sonor de la fàbrica Fabra i Coats, i per extensió de les fàbriques tèxtils.

La gala de lliurament dels Premis Ciutat de Barcelona 2022 tindrà lloc el proper 15 de febrer, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament. La cerimònia comptarà amb l’actuació musical de Tarta Relena, ja prevista prèviament, abans que es conegués la decisió del jurat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.