Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa de la 18a edició del Festival BCNegra

El proper dimarts, 24 de gener, a les 11 hores, al Museu de Cera de Barcelona (Passatge de la Banca, 7), tindrà lloc la presentació del programa de la 18a edició del Festival BCNegra. La presentació anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i de l’escriptor Carlos Zanón, comissari del festival.

BCNegra, que enguany arriba a la 18a edició, se celebrarà del 6 al 12 de febrer, amb més de 120 participants i una vuitantena d’activitats entre el programa oficial i les paral·leles, i tornarà a convertir Barcelona en la capital internacional del gènere. L’edició d’enguany gira al voltant de la idea del doble.

ATENCIÓ MITJANS:

Per raons d’aforament, es prega confirmació d’assistència a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.