Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació Festival Llum BCN 2023

Dilluns 23 de gener, a les 12.00 h, a la seu d’Impulsem (Tapies, 6, accés pels Jardins de Sant Pau del Camp), tindrà lloc la presentació de la 12a edició del Festival Llum BCN. La presentació anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i els comissaris del festival Maria Güell, Oriol Pastor i Jose Luis de Vicente.

Impulsem és una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre ubicada al districte de Ciutat Vella, al barri del Raval de Barcelona, en una antiga fàbrica del segle XIX de més de 1.600 m2. Compta amb un equip multidisciplinari, que des dels anys 90 treballa per a la millora de la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans, desenvolupant accions de caràcter integrador en els àmbits educatiu, social, laboral i de formació permanent. En aquesta edició del Llum BCN, Impulsem participa, juntament amb Tot Raval, en la producció d’una de les instal·lacions del festival.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en cobrir l’acte podran prendre imatges del procés de creació de la peça.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.