Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la mostra ‘Memòries de Pandèmia. Només ens en sortirem juntes’

Demà dijous, 12 de gener, a les 12.00 hores, a la Model, Espai Memorial (c/Entença,155), el regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, presentarà l’exposició ‘Memòries de Pandèmia. Només ens en sortirem juntes’, una mostra elaborada a partir de gairebé un centenar d’entrevistes a barcelonins i barcelonines, que recull els records del confinament i les seves conseqüències. També hi assistiran els comissaris de l’exposició, João França i Jordi Mir.

L’exposició es podrà a veure a La Model, Espai Memorial des del 12 de gener al 12 de març i al Castell de Montjuïc, del 23 de març al 31 de desembre.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.