Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acreditació de professionals de mitjans de comunicació per a Cap d’Any i Reis

Els professionals dels mitjans de comunicació interessats en cobrir l’activitat de Cap d’Any a l’Avinguda Maria Cristina (31 de desembre) o l’arribada dels Reis Mags al port (5 de gener), així com els passis de gràfics o rodes de premsa anteriors, és imprescindible que s’acreditin enviant un correu a premsaicub@bcn.cat, indicant nom de mitjà, persones a acreditar i a quins dels següents actes: 

Assaig general de Cap d’any. Divendres, 30 de desembre, davant de la font màgica de Montjuïc. L’assaig començarà a les 23:48 hores. A les 23 hores els mitjans interessats podran prendre declaracions a Éric Travers, Project Manager de Groupe F.

Espectacle de Cap d’any. Divendres, 31 de desembre. Els mitjans amb acreditació podran accedir a l’espai reservat per a la premsa. És imprescindible que s’acreditin abans del dia 30 de desembre enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Presentació Reis 2023. Dimarts, 3 de gener, a les 12 hores al Palau número 7 de la Fira de Barcelona (Palau de Victòria Eugènia, pl. Josep Puig i Cadafalch, s/n). Els mitjans interessats podran prendre imatges dels assajos a partir de les 11 hores. 

Arribada dels Reis 2023. Dijous, 5 de gener, a les 16 hores, al Portal de la Pau. Els mitjans interessats en cobrir l’arribada, hauran de fer la petició a premsaicub@bcn.cat. Un cop enviat aquest correu, rebran les instruccions per cobrir l’esdeveniment. 


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.