Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’exposició ‘Jordi Pol. Entre la multitud’ mostra la Barcelona preolímpica a l’Arxiu Fotogràfic

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta l’exposició Jordi Pol. Entre la multitud que està comissariada per Jordi Calafell (AFB), Montserrat Ruiz (AFB) i el mateix Jordi Pol. Es podrà visitar del 21 de desembre de 2022 fins al 14 de maig de 2023 en horari de dilluns a dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h (excepte 25 de desembre,1 de gener i 1 de maig).

L’exposició, integrada per més de 120 fotografies entre tiratges d’autor i moderns, és una selecció documental centrada en la cronologia immediatament anterior a la modernització de Barcelona, és a dir, des dels darrers anys del franquisme fins als previs a la proclamació com a ciutat olímpica. També es mostren revistes, fotografies i altre material gràfic en vitrines. Pol ens guia per una ciutat desapareguda que encara resta en la memòria de molts barcelonins.

Jordi Pol (Barcelona, 1949) va començar a fer fotografies quan encara era un adolescent. Fotògraf autodidacta, la seva escola va ser –com a ell li agrada explicar- el carrer. Tot i que la seva activitat personal s’ha centrat en la publicitat, també ha realitzat reportatges i ha col·laborat en revistes com Historia y Vida, Oriflama i Destino.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.