Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
ATENCIÓ: CANVI D’HORA. Presentació de l’exposició ‘Jordi Pol. Entre la multitud’ a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona

El proper dimarts 20 de desembre, a les 10.00 h, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Plaça de Pons i Clerch, 2) tindrà lloc la presentació de l’exposició Jordi Pol. Entre la multitud, que es podrà visitar del 21 de desembre de 2022 fins al 14 de maig de 2023 (excepte 25 de desembre,1 de gener i 1 de maig).

La presentació anirà a càrrec dels comissaris Jordi Calafell (AFB), Montserrat Ruiz (AFB) i el mateix fotògraf Jordi Pol.

L’exposició, integrada per més de 120 fotografies entre tiratges d’autor i moderns, és una selecció documental centrada en la cronologia immediatament anterior a la modernització de Barcelona, des dels darrers anys del franquisme fins als previs a la proclamació com a ciutat olímpica.

ATENCIÓ MITJANS:

Es prega confirmar l’assistència a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.