Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Posada en marxa del pessebre de la Plaça Sant Jaume

Demà divendres 16 de desembre, a les 17.30 h, a la Plaça Sant Jaume, s’iniciaran les projeccions del pessebre digital en format vídeo mapping interactiu a la façana de l’Ajuntament. Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i Jordi Pont, director artístic i tècnic de l’estudi multidisciplinari Onionlab, que ha desenvolupat la proposta, assistiran a l’estrena.

La instal·lació virtual, que es podrà visitar fins al 5 de gener, representa diferents tradicions de Nadal i ofereix a la ciutadania la possibilitat d’interactuar amb els continguts projectats a la façana a través d’una webapp.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.