Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Jaume Sisa

El proper dilluns, 19 de desembre, a les 18 hores, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc l’acte de lliurament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Jaume Sisa, presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i amb la participació del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí. El director escènic Oriol Broggi farà la glossa del guardonat.

Jaume Sisa (Barcelona, 1948) és un dels noms més destacats de l’escena musical barcelonina i catalana. Referent del moviment underground i la contracultura de la Barcelona dels anys 60 i 70, músic inquiet i bohemi, cantautor i poeta, des dels inicis de la seva carrera ha anat bastint un univers creatiu propi, rere personalitats diverses. El passat 30 de setembre, el plenari de l’Ajuntament de Barcelona va decidir per unanimitat atorgar-li la màxima distinció de la ciutat en reconeixement a la seva trajectòria musical i la seva contribució a la consolidació de la cançó catalana.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats a cobrir l’acte han d’enviar un mail de confirmació a premsaicub@bcn.cat. També es podrà seguir de manera telemàtica des de la web de premsa de l’Ajuntament.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.