Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la mesura de govern ‘Museus de ciutat: Innovació, educació i dret a participar en el patrimoni cultural de Barcelona’

Demà dimecres, 14 de desembre, a les 18 hores, a la Sala Moragues d’El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la presentació de la mesura de govern Museus de Ciutat: Innovació, educació i dret a participar del patrimoni cultural de Barcelona, que completa el Pla de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona.

La presentació s’iniciarà amb una intervenció de Daniel Granados, delegat de Dretes Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, seguida d’una taula rodona moderada per la periodista i crítica d’art Montse Frisach amb Lucía Piedra, investigadora i comissària; José Luis de Vicente, comissari i investigador cultural; Susana Arias, responsable del Departament de Mediació del CCCB, i Marta Marín-Dòmine, directora d’El Born CCCM.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.