Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del pessebre de Sant Jaume, la festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis

El dimarts 13 de desembre, a les 9.30 h, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació del pessebre de Sant Jaume, que es podrà visitar del 16 de desembre al 5 de gener. Durant la roda de premsa es donaran a conèixer també alguns detalls de la festa de Cap d’Any i la Cavalcada de Reis 2023.

L’acte anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i dels equips creatius encarregats dels esdeveniments nadalencs organitzats des de l’Institut de Cultura de Barcelona, en el que serà el Nadal més tecnològic de la ciutat.

ATENCIÓ MITJANS:

La presentació també es podrà seguir en streaming des de a web de Barcelona Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.