Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del Pla director de les Biblioteques de Barcelona 2030

El proper dilluns, 21 de novembre, a les 10.30 h, a la biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall (Sant Gervasi de Cassoles, 85), tindrà lloc la presentació del nou Pla director de les Biblioteques de Barcelona 2030. A l’acte hi participaran Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Ferran Burguillos, gerent del Consorci de Biblioteques de Barcelona, i Angelina Cabré, directora de la biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a l’acte poden enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

La presentació també es podrà seguir on li ne des d’aquest enllaç:

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.