Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de CULTUROPOLIS, les Jornades Internacionals pels Drets Culturals

La inauguració de CULTUROPOLIS – Jornades Internacionals pels Drets Culturals, tindrà lloc el dimecres 16 de novembre, a les 18.00 h, a la sala Paral·lel 62 (avinguda del Paral·lel, 62).

A l’acte hi participaran: l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la relatora especial de l’Organització de Nacions Unides en l’àmbit dels Drets Culturals, Alexandra Xanthaki; la secretària general de Culture Action Europe, Tere Badia; el coordinador de la Comissió de Cultura de l’organització mundial de Ciutats i Governs Locals (CGLU), Jordi Pascual, i el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados. La inauguració l’obrirà l’artista Alba Rihe i la moderarà la periodista i productora cultural, Tania Adam. L’acte clourà amb un concert de Joana Dark.

CULTUROPOLIS és una trobada internacional per reflexionar i debatre sobre els drets culturals, per pensar com es concreten i per imaginar i trobar mecanismes que els impulsin i garanteixin. S’articula en diferents tipus d’activitats: taules de debat, un congrés acadèmic, presentació de projectes, tallers i una festa ciutadana. Tindrà lloc fins al proper dissabte, 19 de novembre, i compta amb més de 1000 persones inscrites, amb procedències molt diverses. El programa complet de l’esdeveniment, així com la relació dels participants, es pot consultar al web https://www.barcelona.cat/aqui-es-fa-cultura/ca/culturopolis.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a la inauguració o a alguna de les sessions de debat, o que tinguin interès en entrevistar alguna de les persones participants a Culturopolis poden posar-se en contacte amb el departament de premsa de l’ICUB al correu premsaicub@bcn.cat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.