Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona presenta la mostra ‘Els tres porquets’ d’Albert Serra

El proper dimecres, 16 de novembre, a les 11.00 hores, a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona (c/Sant Adrià, 20), tindrà lloc la presentació de la mostra que recull l’obra magna d’Albert Serra Els tres porquets, una pel·lícula de 101 hores de durada en format expositiu que s’estrena en primícia a l’Estat espanyol. El film ha estat traduït i subtitulat al català amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Goethe-Institut de Barcelona i el Consolat d’Alemanya.

A la roda de premsa hi participaran Eva Sòria, directora d’Innovació, Coneixement i Arts Visuals de l’ICUB; Joana Hurtado, directora de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani, i Albert Serra, artista i cineasta.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir es prega que enviïn la confirmació d’assistència a mlopezfer@bcn.cat

La roda de premsa també es podrà seguir telemàticament al canal de Youtube del centre:

A partir de les 13:00 h del dia de la roda de premsa (16/11) es podran descarregar materials addicionals en aquest enllaç:

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.