Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Frederic Marès presenta l’exposició ‘Confluències. Escultura contemporània de la col•lecció Bassat’

El proper dimecres, 16 de novembre, a les 9.30 hores, al Museu Frederic Marès (Plaça de Sant Iu, 5), tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’exposició Confluències. Escultura contemporània de la col·lecció Bassat. A la roda de premsa hi participaran el col·leccionista Lluís Bassat; el comissari, l’historiador i crític d’Art, Ricard Mas, i el Director del Museu Frederic Marès, Salvador García Arnillas.

Confluències transita per les sales del Museu Frederic Marès, on una trentena d’escultures d’artistes del segle XX com Joan Miró, Henry Moore, Pablo Gargallo, Julio González o Eduardo Chillida, entre d’altres, i també d’escultors actius durant l’arrencada del segle actual, s’aturen davant d’algunes de les obres medievals, del Renaixement, el barroc i el segle XIX del Museu per establir-hi un diàleg.​

Atenció mitjans: es prega confirmació d’assistència a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.