Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM presenta l’exposició ‘Un altre fi. LA RESTA. Art i antifranquisme’

El proper dijous, 17 de novembre, a les 12.00 h, a la sala Moragues d’El Born CCM (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la presentació en roda de premsa de l’exposició Un altre fi. LA RESTA. Art i antifranquisme, que reuneix obres de 19 creadors contemporanis de diverses generacions que converteixen en matèria artística la memòria dels silenciats pel règim franquista. La mostra s’estén pels diferents espais d’El Born CCM -sales d’exposicions, jaciment arqueològic, vestíbuls d’entrada i passarel·les del centre- i es podrà visitar de manera gratuïta del 18 de novembre de 2022 al 16 d’abril de 2023.

La presentació anirà a càrrec la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Marta Marín-Dòmine, i les curadores de l’exposició, Nora Ancarola i Amanda Cuesta.

Alguns dels artistes participants en la mostra assistiran a l’acte: Pep Agut, Alán Carrasco, Domènec, Marcelo Expósito, Dora García, Maria Amparo Gomar Vidal, Carles Guerra, Antoni Hervàs, Concha Jerez, Lola Lasurt Bachs, Marco Noris, María Ruido, Joan Anton Serra Ollé, Jaume Serra Torelló (representat per Samira Badran). La llista d’artistes participants a la mostra inclou també Ndong Obama, Filiberto Obama Nsué, Ana Teresa Ortega, Guillem Viladot, Francesc Torres.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a la presentació han d’enviar un correu a: comunicacioelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.