Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA i Bombers de Barcelona presenten l’exposició ‘Protegir Barcelona. Bombers i prevenció d’incendis, 1833-2022’

El proper dimecres, 9 de novembre, a les 10 hores, al MUHBA Oliva Artés (C/ d’Espronceda 142-146, Parc del Centre del Poblenou), tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’exposició Protegir Barcelona. Bombers i prevenció d’incendis, 1833-2022, projecte conjunt del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) i Bombers de Barcelona. A la Roda de premsa hi participaran el Tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle; el Cap de Bombers de Barcelona, Sebastià Massagué, i el Director del Museu d’Història de Barcelona, Joan Roca.

Protegir Barcelona. Bombers i prevenció d’incendis 1833-2022 és un projecte d’història urbana compartit entre Bombers i el MUHBA, que s’endinsa en un aspecte cabdal de la trajectòria de la ciutat contemporània, la de protegir persones i béns, i que continua la sèrie d’exposicions verbals del MUHBA dels dos darrers anys: Alimentar, Habitar i ara Protegir, a la qual seguirà en un temps proper la de Moure Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir poden escriure un correu a premsaicub@bcn.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.