Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de CULTUROPOLIS – Jornades Internacionals pels Drets Culturals

El proper dijous, 27 d’octubre, a les 12 hores, a la sala El Molino (c/ Vilà i Vilà, 99) tindrà lloc la presentació de CULTUROPOLIS, Jornades Internacionals pels Drets Culturals, que se celebraran a Barcelona del 16 al 19 de novembre. La presentació anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí i el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i comptarà amb la presència dels membres del consell assessor de CULTUROPOLIS Tere Badia (Culture Action Europe), Jordi Pascual (Organització Mundial de Ciutats i Governs Locals Units) i Nicolás Barbieri (Universitat Oberta de Catalunya).

CULTUROPOLIS és una trobada internacional per reflexionar i debatre sobre els drets culturals, per pensar com es concreten i per imaginar i trobar mecanismes que els impulsin i garanteixin. S’articula en diferents tipus d’activitats: taules de debat, un congrés acadèmic, presentació de projectes, tallers i una festa ciutadana. Fins al moment compta amb més de 600 persones inscrites, amb procedències molt diverses.

Atenció mitjans

Per assistir a la presentació cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat

L’acte es podrà seguir també en streaming a través d’aquest enllaç


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.