Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de Paral·lel 62, l’equipament municipal amb un nou projecte de gestió i programació

El proper divendres, 21 d’octubre, a les 12.30 h, tindrà lloc la presentació de Paral·lel 62, l’equipament municipal amb un nou projecte de gestió i programació. a nova etapa de l’equipament municipal situat a l’adreça que a partir d’ara li dona nom. L’acte tindrà lloc a la Sala Club (1r pis) de l’històric edifici del número 62 de l’Avinguda del Paral·lel, i anirà a càrrec del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i Anna Cerdà, directora de Paral·lel 62.

El nou Paral·lel 62 és un projecte impulsat conjuntament per la Sala Upload, Quesoni i L’Afluent, les tres empreses guanyadores del concurs públic realitzat per l’Ajuntament per a la gestió de l’equipament. Durant la presentació s’explicaran les línies de la programació i es farà una visita per les instal·lacions. L’acte comptarà amb la presència de representants de les empreses gestores, així com d’altres institucions i projectes vinculats a Paral·lel 62.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir a la presentació han de confirmar assistència a: premsaicub@bcn.cat, sandra@latremenda.coop o al 658 349 644 (Sandra Tello).

La presentació també es podrà seguir de manera telemàtica a través de la web de Barcelona Cultura.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.