Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca la tercera edició de la Biennal de Pensament, que tindrà lloc de l’11 al 16 d’octubre

Demà dimarts 11 d’octubre arrenca la Biennal de Pensament 2022, que tindrà lloc fins al proper diumenge, 16 d’octubre. Durant sis dies, l’espai públic serà escenari per a la reflexió ciutadana al voltant dels grans debats contemporanis, en una lògica descentralitzada que disseminarà la programació per diferents indrets de la ciutat, com el CCCB, El Canòdrom, Can Felipa o les places del barri deGgràcia. La tercera edició de la Biennal de Pensament comptarà amb la participació d’algunes de les persones més rellevants de l’escena internacional en la literatura, la ciència o les arts, entre els quals Svetlana Aleksiévitx, Yuval Noah Harari, Rutger Bregman, Carla Simón, Lucrecia Martel, Carolin Emcke, Adam Przeworski, Oksana Zabujko o Cantal Mouffe.

Els debats de la Biennal de Pensament es configuren al voltant de tres grans temàtiques: el sistema sociopolític, el canvi tecnològic i la configuració física de les ciutats. A més, l’edició d’enguany afegirà una branca específica sobre la realitat cultural dels territoris d’àmbit lingüístic català.

Com a gran novetat respecte a les edicions anteriors, la Biennal d’enguany tindrà tres edicions simultànies, a Barcelona, Palma i València, cadascuna amb programacions pròpies però interrelacionades.

Més informació a la web de la Biennal.

ATENCIÓ MITJANS

Els mitjans interessats en cobrir actes de la Biennal de Pensament 2022 han d’enviar un correu a premsaicub@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.