Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Diego Paonessa i Jaume Clotet inauguren exposició a La Capella

Dimarts 11 d’octubre, a els 11 h, es presenten a La Capella les exposicions Otra luz cegadora (Una altra llum enlluernadora), de Diego Paonessa, i New Ywork, de Jaume Clotet. La roda de premsa comptarà amb la participació dels artistes Diego Paonesa i Jaume Clotet; Antònia Folguera i Pilar Cruz com a part de l’equip curatorial, i David Armengol, director artístic de La Capella.

Una altra llum enlluernadora és un projecte expositiu que proposa una aproximació a la ciència-ficció des de la narrativa d’un objecte lumínic i la influència que exerceix en un espai. L’esdevenir de la llum, la qualitat temporal i l’expectativa davant el succés convergeixen en un esdeveniment cíclic. New Ywork és voler fugir del mal humor. Un somni irrefrenable d’abandonar una manera de fer i un lloc per dedicar-se, triomfalment, a una altra cosa. I això implica marxar. Cal deixar-ho tot enrere i trobar el bon humor. Cal seguir la pulsió de la comèdia.

ATENCIÓ MITJANS:

Confirmeu assistència a Laia Carbonell Ferrer. Tel. 677441414 / 933161156. lcarbonellf@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.