Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura celebra la segona edició amb més de 60 activitats

Avui dimarts 4 d’octubre, a les 9.30 h, al Museu Olímpic i de l’Esport (Av. de l’Estadi, 60), tindrà lloc la presentació de la segona edició de Viu Montjuïc, el Parc de la Cultura, un cap de setmana (8 i 9 d’octubre) d’activitats culturals i de lleure per a tota la ciutadania. 

L’acte anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Francesc Terrón, director de la Fundació Barcelona Olímpica – Museu Olímpic i de l’Esport; i Marta Garcia, coordinadora de comunicació de Viu Montjuïc.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.