Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Martí i Miguel Gotor, responsable de Cultura de Roma, ciutat convidada de la Mercè 2022, atenen els mitjans de comunicació

Demà dissabte, al voltant de les 13.00 hores, a la Galeria Gòtica de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, i Miguel de Gotor, responsable de cultura de Roma, ciutat convidada de la Mercè 2022, atendran els mitjans de comunicació en relació a les activitats culturals de la capital italiana incloses a la festa major de la ciutat. 

La cultura italiana és molt present a la programació festiva, amb activitats com les tres sessions de cinema a la fresca a la plaça de la Mercè, les actuacions de cantants italians com Alessandro Mannarino, Vinicio Capossela o el cor de dones de Rachele Andrioli, i els espectacles d’arts de carre de la companyia Spellbound Contemporary Ballet, Andrea de Siena o el centre de creació de teatre de titelles Teatre San Carlino

La programació ha estat confegida amb la complicitat de l’Ajuntament de Roma i d’entitats com l’Institut Italià de Cultura de Barcelona i la Cambra de comerç d’Itàlia a Barcelona i l’Ambaixada d’Itàlia

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.