Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Acreditació festes de la Mercè 2022

El proper cap de setmana (23, 24 25 i 26 de setembre) tindran lloc les festes de la Mercè 2022. A continuació es detallen les instruccions d’acreditació per a les diferents activitats de la festa major de la ciutat, tenint en compte que el gruix del programa es fa a l’aire lliure i en obert, de manera que es pot seguir, fotografiar i enregistrar sense acreditació

Passi de gràfics Mercè Arts de Carrer

El proper dijous, 22 de setembre, a les 10:30 hores, al Parc de la Ciutadella, a l’escenari dels Til·lers (Davant de la porta del Zoo) tindrà lloc la presentació i un passi de gràfics del Mercè Arts de Carrer (MAC) 2022. La presentació anirà a càrrec de la directora del festival i programadora de diferents espais, Marta Almirall; els periodistes interessats podran fer entrevistes i prendre imatges. 

Durant el passi de gràfics del matí es podrà veure un tastet d’alguns dels espectacles destacats del MAC d’enguany: Cia Peus de Porc, Teatrets mecànics (Espectacle de Teatrets mecànics. Parc Joan Miró); Yldor Llach, L’Ànsia de volar (Espectacle de bicicleta acrobàtica. Castell de Montjuïc); Brodas Bros, Cabaret Brodas Bros: Street Concept (Espectacle de dansa / nova creació. Parc de la Ciutadella). 

El mateix dijous 22 a la tarda, els mitjans gràfics que ho necessitin podran prendre imatges d’alguns dels assajos que s’estaran fent al Parc de la Ciutadella i entrevistar els seus protagonistes, sempre prèvia sol·licitud.

Els mitjans interessats en assistir-hi és imprescindible que ho sol·licitin enviant un mail a cosialls@wearecosmica.com

Acreditació Pregó i Castells a l’edifici de l’Ajuntament

Els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin accedir a l’edifici de l’Ajuntament de Barcelona per a la cobertura informativa del pregó i els castells de la Mercè 2022, s’hauran d’acreditar, omplint el formulari disponible en aquest enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/merce2022

El termini de recepció d’acreditacions finalitzarà el proper dijous 22 de setembre a les 22:00 hores.

Acreditació actes de Cultura Popular

El gruix dels actes de Cultura Popular té lloc en espais oberts a l’espai públic. Únicament s’acreditarà als mitjans per als actes següents:

  • Jornades castelleres (dissabte i diumenge al matí, a la plaça de Sant Jaume).
  • Obertura de la porta de l’infern a l’inici del Correfoc de la Mercè (diumenge al vespre, a la cruïlla del carrer Rosselló amb el Passeig de Gràcia).

Els mitjans interessats en cobrir aquests actes, hauran de fer la petició abans del dijous 22 a les 12 del migdia, enviant un correu a premsaicub@bcn.cat

Acreditació escenaris de Música

Tots els concerts de la Mercè es realitzen a l’espai públic. Des del departament de premsa únicament s’acreditarà aquells professionals dels mitjans de comunicació que vulguin prendre imatges amb finalitat informativa des del passadís habilitat per a aquesta funció davant de cada escenari. 

Els mitjans interessats en cobrir els concerts de la Mercè, hauran de fer la petició abans del dijous 22 a les 12 del migdia, enviant un correu a laia@vibra.cat o a  premsaicub@bcn.cat

Acreditació Mercè Arts de Carrer (MAC)

Tots els escenaris de Mercè Arts de Carrer estan situats a l’espai públic. No obstant, per tal de facilitar els rodatges i coordinar entrevistes amb els protagonistes, és recomanable que els professionals dels mitjans de comunicació que vulguin cobrir el MAC s’acreditin prèviament. 

Els mitjans interessats en cobrir el MAC, hauran de fer la petició abans del dijous 22 a les 12 del migdia, enviant un correu a cosialls@wearecosmica.com o a premsaicub@bcn.cat.

Contactes de premsa durant la Mercè

  • Premsa ICUB i Cultura Popular: Belén Ginart (678 47 92 29), Guillem Talens (662 62 73 50) i Maria Ustarroz (678 53 88 69)
  • Premsa Música: Marc Isern (649 300 605) i Laia Martí (690 32 80 85)
  • Premsa MAC: Andrea Cosialls (644 93 02 66), Anna Aurich (699 31 38 46), Ilona Tané (650 86 45 84) i Zahida Membrano (680 99 56 23)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.