Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Fabra i Coats: Fàbrica de Creació engega la mostra FEEDBACK, un cicle d’assajos oberts d’artistes residents en diàleg amb el públic

Creadors en arts escèniques i música mostraran al públic el seu projecte/espectacle, en un estadi de desenvolupament encara inacabat i, per tant, obert a les aportacions de noves mirades

En cada sessió es generarà un diàleg entre els espectadors i els artistes, moderat per diferents periodistes culturals, en el que podran compartir el procés de creació i aportar noves mirades

Amb aquesta iniciativa, concebuda com a banc de proves, la interacció amb el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes residents duen a terme a la Fabra

Des del 18 de setembre fins al 13 de desembre, creadors de diferents disciplines (música, teatre, dansa), tots residents a Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC), participaran a FEEDBACK, una nova mostra en diàleg amb el públic, és a dir, en la que els artistes podran oferir un “tast” del seu projecte artístic, encara inacabat, a uns espectadors que podran conèixer detalls i prendre’n part comentant, suggerint, preguntant, etc.

D’aquesta manera, el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme durant la seva residència. La FiC incorpora aquesta iniciativa com a eina de suport a les diferents fases de creació dels projectes residents. De fet, la idea neix d’una necessitat expressada pels mateixos artistes a través de la Comissió de Programació, un espai participatiu obert a la comunitat del centre, que ha coordinat i dissenyat aquest format. 

El primer trimestre de Feedback

Aquesta primera edició de la mostra en diàleg Feedback s’iniciarà el 18 de setembre amb Luis Tabuenca, que estrenarà la seva òpera experimental –hipno-òpera-, Dreamtime. El diàleg amb el públic el moderarà Ramon Oliver, periodista de Què fem/La Vanguardia.

En la segona sessió, dijous 13 d’octubre, mostraran les seves propostes Heal (música) i Anna Fontanet (dansa), amb la moderació de Borja Duñó, de Time Out. El 9 de novembre serà el torn de la música de Sincro i del nou projecte teatral de la Companyia PQP, amb diàleg moderat per Crisol Tuà, de Recomana.

El mateix mes de novembre hi haurà dues sessions més: la del dia 22, amb Delirium Edition (música) i Lluís Arruga i Biel Montoro (teatre), moderada per Jordi Bordes d’El Punt/Avui, i la del dia 29, amb Mariana Portela (dansa) i la música d’Ominira, al capdavant del diàleg, Montse Tierz, de Recomana. El trimestre el tancaran el 13 de desembre les actuacions d’Ester Villamor (teatre) i Liviana (música), en aquest cas amb la moderació anirà a càrrec de Carme Canet, de Catalunya Ràdio.

FEEDBACK compta amb la col·laboració de la plataforma Recomana.cat com a coordinadors dels diàlegs. Totes les sessions començaran a les 19 h i són gratuïtes.

Per a més informació:

Mònica López-Ferrado – Comunicació i premsa. Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona – mlopezfer@bcn.cat – 932 566 155 – 678 41 99 97

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.