Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’exposició ‘Dones. Imatges fragmentades’ al Museu Etnològic i de Cultures del Món

El proper dijous 15 de setembre, a les 11.00 h, a la Seu Montcada del Museu Etnològic i de Cultures del Món (Carrer Montcada, 12-14), tindrà lloc la presentació de la nova exposició Dones. Imatges fragmentades. La presentació i visita a la mostra anirà a càrrec de Carles Vicente, Director del Museu Etnològic i de Cultures del Món, i Ainize González i Mercis Rossetti, comissàries de l’exposició.

La mostra, que aplega un centenar de fotografies de dones de diversos continents realitzades entre les dècades de 1950 i 1980, es podrà visitar del 16 de setembre al 12 de març a la seu del carrer Montcada, amb entrada gratuïta fins al 16 d’octubre.

ATENCIÓ MITJANS:

Per a més informació: Yasmina Riau (Comunicació Museu Etnològic i de Cultures del Món) – yriau@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.