Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de la Mercè 2022

El proper dilluns, 12 de setembre, a les 12.00 h, al Pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la programació de La Mercè 2022, on es donarà a conèixer tots els detalls de la nova edició de la festa major de Barcelona, que se celebrarà del 23 al 26 de setembre.

L’acte anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Joan Camps, tècnic de Festes i Tradicions de l’ICUB, i Marta Almirall, responsable de Mercè Arts al Carrer. També hi assistiran els responsables de la programació musical i representants de l’Institut Italià de Cultura, per part de Roma, ciutat convidada d’enguany.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats a cobrir aquest acte han d’enviar un missatge a premsaicub@bcn.cat. A l’inici de l’acte es farà una fotografia de grup amb totes les persones implicades en la programació de les festes de la Mercè.
La presentació també es podrà seguir telemàticament a través del web de Barcelona Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.