Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de la Biennal de Pensament

El proper dimecres, 14 de setembre, a les 11.00 h, al Pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de la programació de la Biennal de Pensament 2022, on es donaran a conèixer tots els detalls de la nova edició, que se celebrarà de l’11 al 16 d’octubre.

L’acte anirà a càrrec de Jordi Martí, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; i els comissaris de la Biennal Judit Carrera, del CCCB, Raül Garrigasait, hel·lenista i escriptor, Josep Ferrando, arquitecte, i Ángela Precht, periodista.

ATENCIÓ MITJANS:

La presentació també es podrà seguir telemàticament a través del web de Barcelona Cultura.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.