Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona i el Festival Primavera Sound signen el contracte que revalida la seva col·laboració

L’Ajuntament de Barcelona i el festival Primavera Sound han signat aquesta setmana un contracte de col·laboració fins al 2026. En virtut del document, el festival se seguirà celebrant a la ciutat amb el seu format tradicional, d’un cap de setmana. La signatura del contracte que renova els vincles entre ambdues parts consolida la bona convivència de la ciutat amb el festival i reafirma el suport de l’Ajuntament a un dels esdeveniments més destacats del panorama musical internacional, estretament vinculat a Barcelona des del seu naixement.

El Primavera Sound és una peça essencial per a l’ecosistema musical de la ciutat, i un gran aparador per a la projecció internacional de músics locals. El contracte de col·laboració entre Barcelona i el festival estableix les condicions que han de permetre realitzar-lo garantint la bona convivència i minimitzant-ne l’impacte sobre el dia a dia del veïnat i la ciutadania.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.