Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del cartell i la pregonera de la Mercè 2022

Avui dijous, 21 de juliol, a les 12 h, al Pati del Palau de la Virreina (Rambla, 99), tindrà lloc la presentació del cartell i la pregonera de La Mercè 2022. L’acte serà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí. Durant la presentació es donaran a conèixer també alguns detalls més de la festa major de Barcelona, que tindrà lloc del 23 al 26 de setembre, com la programació de la ciutat convidada, que en aquesta edició és Roma, i els escenaris on es faran les activitats.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.