Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina exposa Amèlia Riera, pionera d’un erotisme feminista i subversiu

Dijous 21 de juliol, a les 10 h, tindrà lloc la roda de premsa de Mrs. Death, una exposició que gira entorn de l’obra més contestatària d’Amèlia Riera (Barcelona, 1928-2019), la produïda entre mitjan anys seixanta i finals dels setanta, coincidint amb els anys del tardofranquisme i la Transició. Riera fou una artista inclassificable i, a la vegada, una autora pionera pel que fa a la seva pràctica des d’una perspectiva de gènere, un surrealisme clarament allunyat dels seus coetanis i un treball sobre el fetitxe i la teatralització que s’anticipa al temps present.

La presentació tindrà lloc a les sales d’exposicions de la planta 0 de La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99) i comptarà amb Pere Pedrals, comissari de la mostra, i Valentín Roma, director del centre.

ATENCIÓ MITJANS:

Els mitjans interessats en assistir han de confirmar assistència a Laia Carbonell – 677441414 / 933161156 – lcarbonellf@bcn.cat

Més informació:

https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca/exposicions/Amelia-Riera-mrs-death/614

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.