Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del REC Cultural, la nova moneda ciutadana que bonifica la despesa en cultura

El proper dilluns, 18 de juliol, a les 12 h, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc la presentació del REC Cultural, la versió cultural de la moneda ciutadana REC. La moneda, impulsada per estimular el consum i la producció cultural, a la vegada que fomenta la cohesió social i l’economia local, bonificarà la despesa en centres cívics, sales de concerts, equipaments de formació, espais d’exhibició i establiments culturals. En el marc de la campanya, 500 famílies usuàries de serveis socials rebran un txec per invertir en cultura.

La presentació anirà a càrrec de Laura Pérez, quarta tinenta d’alcaldia i responsable de l’àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminisme i LGTBI; Dani Granados, Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, i Luca Gervasoni, director de l’associació Novact, encarregada del disseny de la moneda.

ATENCIÓ MITJANS:

La roda de premsa també es podrà seguir en streaming a través d’aquest enllaç


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.