Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació dels espectacles ‘The B-Side: “Negro Folklore from Texas State Prisons” a Record Album Interpretation’ i ‘Trilogie des Contes Immoraux (pour Europe)’ al Grec Festival de Barcelona

Avui dilluns 11 de juliol a les 11.00 h, a l’espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació dels espectacles The B-Side: “Negro Folklore from Texas State Prisons” a Record Album Interpretation’ i ‘Trilogie des Contes Immoraux (pour Europe)’.

La presentació comptarà amb la presència de Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, i per The B-Side amb Kate Valk, directora de l’espectacle, i Eric Berryman, Jasper McGruder, Philip Moore, intèrprets de The wooster group. La presentació de Trilogie des Contes Immoraux (pour Europe) anirà a càrrec de Phia Ménard.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.