Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Sant Andreu contemporani, a La Capella

Avui, 8 de juliol, a les 19 h, s’inaugura l’exposició A reveure, Peter Punk! al centre d’art La Capella. La mostra reuneix una selecció dels treballs de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas 2022 en la modalitat d’obra, una selecció dels dossiers de la resta de modalitats (projecte, mediació i comunicació gràfica) i dels projectes del Programa de Residències 2021 de SAC-FiC. La mostra es podrà visitar fins al 28 d’agost.

Sant Andreu Contemporani (SAC) és un programa públic dedicat a l’art jove al districte de Sant Andreu, amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). Articulat al voltant de la Convocatòria d’Arts Visuals Miquel Casablancas, el programa fomenta l’experiència en l’etapa de professionalització artística a través de la producció de projectes expositius i publicacions, residències per a artistes i comissaris, i programació d’activitats.

Artistes participants:

  • OBRA: Irene de Andrés, Nora Aurrekoetxea, Alexander Arilla Velázquez, Irati Inoriza, Jorge Isla, Biel Llinàs, Anna Irina Russell, Marta van Tartwijk, Aldo Urbano, Art Builders Group
  • SAC-FIC RESIDENTS: Alexander Arilla Velázquez, Eduard Ruiz, Marta Velasco Velasco
  • PROJECTE: Anna Fando Morell, Biel Llinàs, Julián Pacomio, Tinta Fina (Núria Inés)
  • MEDIACIÓ: Colectivo Kiltra (Andrea Carrión + Felipe Robles), Conjuntos Empáticos (Sálvora Feliz + Marta Benito)
  • COMUNICACIÓ GRÀFICA: Diego Calvo Cubero, Jimmy Genovard, Buenu col·lectiva gràfica

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.